Ingredientes |
Gramos |
---|
Sardiñas |
30 |
Leite desnatado |
20 |
Auga |
20 |
Sal |
3 |
Levadura |
3 |
Ovo |
16 |
Manteiga |
8 |
Atún en aceite |
75 |
Cebola pelada |
50 |
Salsa de tomate |
20 |
Aceite de Oliva |
10 |
Pementón |
1 |
Pemento vermello |
10 |
Facer unha masa clásica cos 7 primeiros ingredientes intentando que non quede nin dura porque é difícil de estirar, nin demasiado branda, pois rompería. Deixar repousar 30-45 min. Coa cebola e o pemento en aceite faise unha farsa rehogando lentamente ata que a cebola estea branda. Condiméntase con sal, pemento doce e un pouco de tomate. Finalmente mestúrase coa sardiña en filetes e empanado. Estirar a masa sobre a placa do forno untada con aceite. Encher coa mestura e tapar coa outra metade da masa. Pintar co ovo batido e meter ao forno 45 minutos a 175ºC.
Información nutricional |
---|
KCAL/RAC |
KJ/RAC |
P/RAC |
HC/RAC |
G/RAC |
---|
258 |
1079 |
9,7 |
5,3 |
21,8 |