Empanada de sardiña

Empanada de sardiña
INGREDIENTES
30g Sardiñas
20g Leite desnatado
20g Auga
3g Sal
3g Levadura
16g Ovo
8g Manteiga
75g Atún en aceite
50g Cebola pelada
20g Salsa de tomate
10g Aceite de Oliva
1g Pementón
10g Pemento vermello
imaxe cociñeira

Facer unha masa clásica cos 7 primeiros ingredientes intentando que non quede nin dura porque é difícil de estirar, nin demasiado branda, pois rompería. Deixar repousar 30-45 min.

Coa cebola e o pemento en aceite faise unha farsa rehogando lentamente ata que a cebola estea branda. Condiméntase con sal, pemento doce e un pouco de tomate.

Finalmente mestúrase coa sardiña en filetes e empanado. Estirar a masa sobre a placa do forno untada con aceite. Encher coa mestura e tapar coa outra metade da masa. Pintar co ovo batido e meter ao forno 45 minutos a 175ºC.

INFORMACIÓN NUTRICIONAL
Kilocaloría/ración 258
Kilojulio/ración 1079
Proteínas/ración 9,7
Hidratos de carbono/ración 5,3
Grasas/ración 21,8