Pizza de troita

Pizza de troita
INGREDIENTES
55g Troita
85g Fariña
25g Leite desnatada
25g Auga
3g Sal
4g Levadura
20g Ovo
10g Manteiga
15g Presunto cocido
15g Queixo de fundir
15g Salsa de tomate
5g Pan rallado
imaxe cociñeira

Facer unha masa clásica cos primeiros 7 ingredientes procurando que non quede nin dura, porque é difícil de estirar, nin demasiado branda pois rompería.

Deixar fermentar 30-45 min, dependendo da temperatura.

Sobre a masa ponse a salsa de tomate, o queixo, os filetes de troita empanados en cru e o champiñón. Meter ao forno 45 minutos a 175º C.

INFORMACIÓN NUTRICIONAL
Kilocaloría/ración 553
Kilojulio/ración 2314
Proteínas/ración 27,3
Hidratos de carbono/ración 65,4
Grasas/ración 19,3